Gyógyszerinformáció

InfoScan_Web2

WEBPatika

facebook-logo_22

Olvassa el!

Nyitva tartás, kapcsolat

kapcsolat_6

Páva Patika Info

LX Line Partner Patika

Keresés az oldalon

OGYÉI közlemény

biztonsagos patika
 

Látogatott oldalak

mod_vvisit_counterOldalletöltések száma:3439225
Cegadatok X
 
 
 
 
 

Bejelentkezés


Tünetre keresés

 
 
 
 
 

KosárA bevásárlókosara jelenleg üres.

Termékkereső

 
 
 
 
 
Vásárlási feltételek
Hogyan vásárolhat?

A vásárlás előtt Önnek regisztrálnia kell, a REGISZTRÁCIÓ megfelelő pontjainak kitöltésével. Ezután a kiválasztott termékek melletti kosár ikonra kattintva azt belehelyezheti virtuális kosarába. Véglegesítésig még többször módosíthat, törölhet. Amennyiben befejezte a megvásárolni kívánt termékek összeválogatását, továbbléphet a rendelés véglegesítéséhez és a fizetéshez.

A megrendelés elküldésével és annak az Arlin Kft./Páva Patika Web-áruháza részéről történő e-mail-en történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre  az Arlin Kft./Páva Patika mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő (Vevő) között, az alábbi feltételek szerint:
A  létrejövő szerződések nyelve a magyar, az elektronikus módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Arlin Kft./Páva Patika nem iktatja, magatartási kódexre nem utal. Az Arlin Kft./Páva Patika Web-áruháza a megbízás teljesítésekor szállítóként szerepel.

FIZETÉSI MÓDOK

Helyszínen
 • készpénzzel, ebben az esetben soron kívül ki tudjuk szolgálni a tisztelt megrendelőt, mert előre ki tudjuk állítani a nyugtát, ill. igény esetén a számlát, természetesen ilyenkor számlázási név és cím is kell.
 • bankkártyával és egészségpénztári kártyával, ticket wellness utalvánnyal, ebben az esetben is összekészítjük a megrendelt árut, de a kártyás fizetés miatt soronkívüliséget nem tudunk biztosítani.
Postai kiszállítás mellett:
 • banki átutalással, a megrendelés után a vevő átutalja a vásárlás összegét az Arlink Kft. bank-számlájára:
  11709002-20618317       OTP Bank
  akkor válik aktívvá a megrendelés, ha az összeg megérkezett.
Postai utánvéttel
 • Ennek a szolgáltatásnak a díja a gyógyszer árát és a postaköltséget (fix 1.600 Ft) tartalmazza. Ebben az esetben pontos név, szállítási cím és telefonszám megadása szükséges, valamint számlakérés esetén számlázási név és cím is kell.
 • Ha aktuális lesz(Online bankkártyás fizetéssel, postai úton ebben az esetben a szolgáltatás díja tartalmazza a gyógyszer árát és a postaköltséget ( fix 1.000 Ft). Ekkor is szükséges a pontos név, szállítási cím és telefonszám megadása, valamint számlakérés esetén a számlázási név és cím. )

AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGEI

1. Helyszínen (az Arlin Kft./Páva Patikában)
2. Postai utánvéttel
 • Házhoz szállításkor pontos név, szállítási cím és telefonszám megadása szükséges,
 • valamint számlakérés esetén számlázási név és cím is kell.
MEGJEGYZÉS:

Amennyiben a megrendelő a meglévő készlet mennyiségen felül kíván vásárolni, 1 - 2 napos határidőre vállaljuk a hiányzó áru beszerzését, a nagykereskedők szállítási ütemének függvényében, természetesen amennyiben egyáltalán beszerezhető áruról van szó, és nem tartós hiánycikkről.
 • Felhívjuk tisztelt megrendelőink figyelmét, hogy a megrendelés egyben vásárlási és fizetési kötelezettséget is jelent, ennek tudatában kérjük a rendelések feladását.
 • A megrendelt áruk lefoglalását a rendelés időpontjától számított 48 óráig tartjuk fenn, indokolt esetben, telefonos megbeszélés alapján ez meghosszabbítható.
 • A patika garanciát vállal arra, hogy a regisztrációs adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személy részére nem adja ki azokat.
Elállás, rendelés lemondása, hibás teljesítés

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával is. Ha rendelését az előtt kívánja lemondani, hogy azt a Patika a Szállítónak átadta volna, ezt megteheti egyszerűen telefonon, vagy e-mailben. Ez esetben a Megrendelőnek semmilyen további kötelezettség nincs. Ha a rendelést Ön már megkapta, a következőekre kell tekintettel lennie.
Étrend-kiegészítők, kozmetikumok, stb. esetében az elállási jogukkal akkor élhetnek, amennyiben a terméket bontatlan állapotban vissza tudják szolgáltatni. Készülékek esetén csak kipróbálás előtt élhet az elállás jogával, ha a használat fertőzésveszélyt jelenthet, ilyenek a vércukormérők, koleszterinszint-mérők. Gyógyszerek esetében az elállás jogával nem élhet. Elállási jog a termék átvételekor kezdődik, és 8 munkanapon belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Hibás teljesítés esetén, vagyis ha a Patika nem a kívánt árut szállította, visszaküldhető a termék a mi költségünkre. Ha ilyen fordulna elő, kérem keresse Ügyfélszolgálatunkat, hogy megbeszélhessük a teendőket.
Az Arlin Kft./Páva Patika elállás esetén a vevő által már kifizetett összeget legkésőbb 30 napon belül a vevővel egyeztetett módon visszafizeti. A szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Miket rendelhet meg gyógyszertárunkból?

Az Arlin Kft./Páva Patika Web-áruházában vény nélkül kapható gyógyszereket, homeopátiás gyógyszereket, gyógytermékeket, étrend-kiegészítőket, tápszereket, babaápolási cikkeket, kozmetikumokat, parfümöket, lábápolási termékeket, papucsokat, cipőket, egyes gyógyászati segédeszközöket, állatgyógyszereket, orvostechnikai eszközöket, és más általában gyógyszertárban forgalmazott termékeket vásárolhat meg. Magisztrális és egyedi receptúra szerinti gyógyszertári készítményekről kérjük érdeklődjön munkatársainknál!

Miket nem rendelhet meg?

Nem rendelhetők a jogszabályban felsorolt pszichotróp gyógyszerek, kábítószerek, illetve folyamatos hűtést igénylő vagy nagy tömegű termékek, valamint vényköteles gyógyszerek.

Egyéb feltételek
 • Az Arlin Kft./Páva Patika Web-áruháza nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől!
 • Fenntartjuk a jogot hogy amennyiben az adott rendelés gyógyszerészszakmai szempontból nem elfogadható, visszautasítsuk a teljesítését! Erről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt.
Vonatkozó jogszabályok
- 41/2007. EüM. rendelet
- 17/1999. Kormányrendelet
- 49/2003. GKM rendelet
- 2006. évi XCVIII. törvény